Imatge de l'aparcament dissuasiu del passeig de la Independència de Tarragona

L'aparcament del passeig de la Independència de Tarragona duplicarà la seva capacitat

Aparcaments ha licitat l'ampliació de l'equipament que comptarà amb 140 places d'aparcament

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) tira endavant l'ampliació de l'aparcament dissuasiu del passeig de la Independència. Així, el passat divendres, l'AMT ha licitat les obres d'enderroc de les dues naus industrials que hi ha a tocar de l'equipament i la posterior urbanització de l'aparcament. Segons ha publicat l'empresa al perfil del contractant, el projecte suposarà una inversió de poc més de 123.000 euros.

L'actuació en l'espai es farà en dues fases, amb una durada de dos mesos. Primer s'enderrocaran les naus industrials en desús, mentre que després s'urbanitzarà l'aparcament. Segons les condicions de licitació, els treballs no entorpiran l'activitat habitual de l'equipament.

Un aparcament amb 140 places

El projecte d'ampliació de l'aparcament del passeig de la Independència suposarà duplicar les places en aquest equipament. Ara com ara, l'espai, inaugurat l'any 2018 per compensar el tancament del pàrquing de Tabacalera, compta amb 67 places. Els treballs que ara s'han licitat doblarà la capacitat de l'aparcament, que comptarà amb 140 places.