Imatge d'arxiu de la plaça Corsini de Tarragona

L'aparcament de la plaça Corsini abaixa els preus en cap setmana a partir d'aquest divendres

S'ha acordat una tarifa de 0,50 euros l'hora des de divendres al vespre fins dilluns al matí

A partir d’aquest divendres, 14 de febrer, l’aparcament de la plaça Corsini, situat a sota del Mercat Central, tindrà un preu reduït els caps de setmana. Així ho va acordar el Consell d’Administració de l’Empresa de Serveis i Promocions (Espimsa), titular de l’aparcament, aquest passat dilluns, 10 de febrer. D’aquesta manera, s’aplicarà una tarifa de 0,50 euros l’hora durant la franja entre els divendres a les 20 hores fins a les 8 hores del dilluns.

«Aquesta mesura pretén aportar una solució al problema d’aparcament que pateix la ciutat, especialment la zona del centre i, d’aquesta manera, contribuir a la dinamització comercial de l’entorn del Mercat Central», va assegurar el president d’Espimsa, Dídac Nadal, justificant la necessitat d’aplicar les noves tarifes. 

Aquesta reducció del preu de l’aparcament s’afegeix a la bonificació que ofereix actualment l’aparcament de sota del Mercat Central, on es poden obtenir fins a dues hores d’aparcament gratuïtes realitzant compres a les diferents parades del mercat. L’aparcament subterrani de la plaça Corsini té capacitat per a un total de 324 vehicles i està obert 24 hores al dia, cada dia de l’any.