Imatge de l'oficina d'atenció al públic d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT)

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) posa en marxa el servei de renovació en línia del títol de resident

També s'ha habilitat la sol·licitud telemàtica de cita prèvia

Aquest 2021, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha posat en funcionament el servei de renovació dels abonaments trimestrals i anuals de residents, la zona verda, a través del web de l’ens. El conseller tarragoní i vicepresident d’AMT, Jordi Fortuny, ha apuntat que aquesta mesura «permet agilitzar els tràmits i els fa més fàcils i còmodes per a l’usuari, ja que no caldrà que es desplaci a les oficines per tal de renovar la seva acreditació».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A més, Aparcaments Municipals també ha introduït el servei de cita prèvia en línia per a la realització de qualsevol tràmit que s’hagi de fer a les seves oficines. La cita prèvia, precisament, es pot demanar a través del mateix web, a l’apartat ‘Cita prèvia i atenció a l’usuari’. Cal recordar que aquesta funció complementa les opcions ja existents fins al moment, el telèfon (977 23 69 10) i el correu electrònic (aparcamentstgn@aparcamentstgn.cat), que continuen en funcionament.