Imatge de la façana de l'Aparthotel Alexandra de Tarragona

L'Aparthotel Alexandra, primer hotel que tanca a causa de la pandèmia a Tarragona

L'establiment, ubicat a la Rambla Nova, oferia un centenar de places en una trentena d'apartaments

La Covid-19 es cobra una nova víctima a la ciutat de Tarragona. Segons ha avançat aquest dimarts el 'Diari Més, l'Aparthotel Alexandra no reobrirà les portes a conseqüència de la pandèmia. El citat mitjà assegura que l'establiment, que va tancar el març de 2020 arran de l'estat d'alarma, no ha reprès l'activitat i tampoc ho farà durant la temporada d'aquest estiu.

El tancament de l'Aparthotel Alexandra, ubicat al número 71 de la Rambla Nova, és el primer en el sector hoteler de Tarragona. En aquest sentit, la ciutat perdrà un centenar de places hoteleres, ja que l'establiment comptava amb una trentena d'apartaments. En aquest sentit, el president de l'Associació d'Hotels de Tarragona (AHT), Xavier Jornet, ha explicat a 'Diari Més' que «no és una pèrdua significativa».

Jornet ha assenyalat que, ara com ara, tots els establiments hotelers de la ciutat estan oberts en aquests moments. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, des de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) s'assegura que el 75% dels hotels de la província estan oberts actualment.

L'increment de contagis no afecta, de moment, les reserves

L'explosió de contagis de coronavirus a Catalunya en els darreres dies no afecta, de moment, les reserves a Tarragona ciutat. En aquest sentit, Xavier Jornet ha assegurat que «l'afectació és relativament petita perquè el turisme de fora encara no ha acabat d'arrancar», alhora que ha afegit que «el turista estranger ara espera a última hora per confirmar».

Així mateix, el president de l'AHT ha recordat que «a Tarragona el client ve de forma directa i no amb operadors turístics, una opció que requereix reserves amb molta més antelació».