Imatge de l'Ariadna, nova concursant tarragonina a 'Masterchef Junior 8'

Ariadna, la nova concursant tarragonina de 'MasterChef Junior 8'

La jove cuinera competirà contra 16 concursants més

Les comarques de Tarragona tornen a tenir representació al concurs de Televisió Espanyola 'MasterChef Junior'. Aquest Nadal el programa encetarà la seva 8a edició i la cadena ja ha donat a conèixer els 16 nous concursants que competiran entre ells per esdevenir el millor cuiner júnior d'Espanya.

Després del pas pel programa de l'Albert, el petit cuiner de Castellvell del Camp que ens va regalar moments hilarants, ara el concurs torna a comptar amb un participant de les nostres comarques. És l'Ariadna, una nena d'11 anys de Tarragona que està llesta per lluir-se fent els seus millors plats i posar-se el jurat a la butxaca. Segons avancen des del programa, el referent gastronòmic de l'Ariadna és la seva mare, que li ha ensenyat diverses receptes, algunes d'aquestes ja heretades de la seva àvia. El seu plat preferit és la sopa de ceba.

És tot un mèrit que l'Ariadna hagi arribat a convertir-se en concursant, ja que enguany s'ha batut el rècord de nens que es van presentar al càsting: ni més ni menys que 10.000 nens que volien entrar a 'MasterChef Junior 8'. Finalment, però, només 17 nenes i nens —incloses dues germanes bessones que concursaran juntes— d'entre 8 i 12 anys han sigut seleccionats. Són l'Ivan (La Rioja), el Pablo (Las Palmas de Gran Canaria), el Manel (Barcelona), la Celia (Extremadura), l'Adriana (València), l'Inés (Madrid), l'Ariadna (Tarragona), el Manu (Alacant), l'Antony (Marbella), la Gina i la Nina (Barcelona), l'Asier (València), el Javier (Valladolid), l'Aurora (Cadis), la Luna (Madrid), l'Henar (Madrid) i el Nicolás (Sevilla). El guanyador de tots ells s'endurà un premi de 12.000 euros per continuar la seva formació en cuina i una beca per estudiar a la Basque Culinary Center, a Sant Sebastià.