Una bicicleta elèctrica d'Spin

Després dels patinets, podrien arribar les bicicletes elèctriques a Tarragona

L'empresa Spin ja opera amb 500 patinets a la ciutat | Abans d'acabar l'any volen posar els seus nous vehicles en tres ciutats espanyoles

Aquest mes de març de 2021, l'empresa Spin, filial de Ford dedicada a la micromobilitat, desembarcava a Tarragona per prestar el servei de lloguer de patinets elèctrics. Era la tercera empresa que arribava a la ciutat ai ho feia amb 500 aparells. 

En els últims dies, Spin anunciava l'arribada de l'e-bike S-300, una nova aposta que feien per la mobilitat sostenible. Un vehicle que, tal com informava l'empresa, s'instal·laria abans d'acabar el 2021 en tres ciutats espanyoles, però sense detallar quines serien. 

Una de les opcions que baralla Spin, segons explica el Diari Més, és a la ciutat de Tarragona. En un primer desplegament, es volen repartir 1.000 bicicletes en aquests tres punts de l'Estat a partir de setembre. Durant l'any vinent, volen arribar a les 10.000 bicicletes en una vintena de ciutats. 

La possible arribada les bicicletes elèctriques a Tarragona segueix la línia de l'Ajuntament de Tarragona amb la seva aposta per la mobilitat sostenible. 

A més, en els últims dies el citat mitjà explicava la instal·lació d'aparcaments per a patinets i bicicletes en sis pàrquings dissuasius de Tarragona. En concret, al passeig de la Independència, el Cementiri, la Vall de l'Arrabassada, l'avinguda Andorra, el Francolí i l'Horta Gran.

Una mesura que afavoreix la mobilitat amb vehicles elèctrics com ho són el patinet i la bicicleta per la ciutat, deixant fora de la mateixa el turisme.