Imatge d'arxiu de la consellera del PSC de Tarragona, Begoña Floria

El jutjat arxiva el cas 'coaching' que afectava la consellera del PSC de Tarragona, Begoña Floria

La fiscalia es mostra conforme amb la decisió de la jutgessa

Punt final a un dels principals maldecaps d'una de les figures més destacades del  socialisme tarragoní. La consellera del PSC a la plaça de la Font i antiga portaveu dels governs municipals de l'exalcalde Josep Fèlix Ballesteros, Begoña Floria, ha vist com el cas 'coaching', quedava arxivat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Floria ha rebut recentment la notificació del jutjat mitjançant la qual la titular del jutjat d'Instrucció número 4, la jutgessa Anna Isabel Bertomeu, ha considerat que Floria i qui era el gerent de l'empresa pública municipal, AparcamentsMunicipals de Tarragona, Sergi Arts, estaven «legitimats» per dur a terme la contractació  dels polèmics cursos  de 'coaching' que, a més a més, i segons l'aute de la jutgessa, incloïen «sessions de formació als caps de departament, així com l'estudi i elaboració d'un manual de recursos humans».

47.000 euros sota sospita

La guanyadora del contracte, per un valor superior als 47.000 euros, 47.625, per ser exactes, va ser l'empresa madrilenya Isora Solutions. L'oposició d'aleshores, formada pel PDeCAT, ERC i la CUP, es van llançar a demanar explicacions  al govern municipal, arran d'unes informacions publicades que posaven en dubte la legalitat d'aquest procediment. L'any 2017, el governmunicipal estava format per una coalició de govern entre el PSC i el PP. Ara, quatre anys després, Floria ha vist com escampa en el panorama judicial que tenia per davant.