President Federació d'Associació de Veïns de Tarragona

Les associacions de veïns de Bonavista i la Granja abandonen la FAVT

La federació veïnal va informar de la seva marxa en un comunicat

Canvis a la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT). L'Associació de Veïns de Bonavista i l'Associació de Veïns de La Granja han abandonat la federació per diverses discrepàncies. 

Una de les quals han assenyalat és la poca comunicació que hi ha. Assenyalen que no són invitats a les reunions que es fan amb el consistori o altres administracions, i tampoc informen del seu contingut. També critiquen el poc suport que han rebut als moviments veïnals dels barris.

La FAVT lamenta la decisió

La federació veïnal tarragonina va fer un comunicat aquest dijous explicant la marxa de les dues associacions. Una decisió lamentada per la FAVT i que «és perjudicial per als interessos dels veïns i veïnes dels barris».

Des de la federació assenyalen que sempre s'ha cregut compatible el treball que fa cada entitat veïnal, per defensar el barri, amb les tasques que fan des de la FAVT, en temes comuns. 

Tot i la decisió presa per les dues associacions veïnals tarragonines, la FAVT seguirà al costat dels veïns i veïnes de Bonavista i de la Granja. A més, en el comunicat assenyalen que ho faran per a tots els barris de manera altruista, independent i equidistant respecte a qualsevol partit o opció política.

Així mateix, la FAVT deixa les portes obertes a les dues entitats, i qualsevol altra, per sumar-s'hi.