Aturat el desnonament de la família de Campclar que va demanar ajuda a través de les xarxes

Hayat Afarrich, casada i amb dos fills de sis i dos anys, feia públic que el banc havia acceptat «la suspensió del desnonament»

Temps mort a la dramàtica situació que viu l'Hayat Afarrich, veïna del bari tarragoní de Campclar, casada i amb dos fills menors d'edat, de sis i dos anys respectivament. Afarrich tenia l'espasa de Dàmocles d'un desnonament sobre el futur de la seva família. Estava previst que haguessin d'abandonar el seu domicili el pròxim 28 de gener. Tanmateix, i després d'haver fet públic el passat dijous 10 de gener que es consideraven «víctimes d'una estafa», Afarrich donava a conèixer pocs dies després que s'havia suspès «el desnonament».

Hayat Afarrich assegurava, mitjançant una piulada a les xarxes socials, que  «continuaré la meva lluita amb l'única finalitat que s'accepti un lloguer». Així mateix, la jove agraïa a la portaveu del grup municipal de la CUP al consistori de Tarragona, Laia Estrada, «tot el suport que m'has donat. Sense tu no ho hauria aconseguit mai».

«Una dona lluitadora, inconformista i valenta»

La política anticapitalista, Laia Estrada, ha tingut unes paraules de resposta per Afarrich. Segons Estrada, «el futur és de les dones com Hayat, inconformistes, lluitadores i valentes».  La líder cupaire tarragonina traslladava, a la veïna de Campclar, «felicitats per guanyar aquesta primera batalla, i endavant amb la següent. Ara que el desnonament ha estat aturat, aconseguim el lloguer!».

«Vam llogar a qui pensàvem que era el propietari»

Tal com ha explicat en reiterades ocasions  Hayat Afarrich «nosaltres vam acordar un lloguer amb qui pensàvem que era el propietari però ens vam adonar, quan vam rebre la notificació del banc on se'ns comunicava el desnonament, que no era així».

Afarrich ha deixat clar sempre que «el que nosaltres volem acordar és un lloguer amb l'entitat bancària i estem a l'espera que ens diguin alguna cosa» i també ha explicat que la solució que ens va donar la plataforma d'afectats per la hipoteca no va aportar res, ja que «des de la mesa d'emergència, on ens van dir que anéssim, ens van dir que amb els nostres ingressos, de 900 euros mensuals, ens podíem permetre un lloguer». 

També et pot interessar

Una família de Torredembarra, a punt de ser desnonada

La PAH atura 'in extremis' un desnonament a Calafell