Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

L'Audiència de Tarragona jutja un home acusat d'agredir sexualment un menor en un descampat el 2016

La setmana vinent també es jutjarà un cas de robatori amb violència i lesions

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà, a partir d'aquest dimarts, 9 de març, un home acusat d'un delicte d'agressió sexual  a menor de 16 anys. Els fets van tenir lloc l'any 2017 quan, segons el fiscal, l'acusat va abordar la víctima mentre ella estava jugant al carrer.

L'agressor va agafar la víctima i li va tapar la boca perquè no pogués demanar auxili. A continuació, la va arrossegar fins a un descampat, on va cometre l'agressió sexual. Per tot, el fiscal demana una pena de 12 anys i 6 mesos de presó per l'acusat.

Jutgen una persona acusada de dos robatoris amb violència i tres delictes de lesions

El cas de l'abús sexual a un menor en un descampat no és l'únic que es jutjarà la setmana vinent a l'Audiència de Tarragona. El dimecres vinent, 10 de març, una persona s'asseurà a la banqueta dels acusats per dos delictes de robatori amb violència i tres delictes de lesions lleus.

Els fets van tenir lloc a la ciutat de Tarragona l'any passat, el 2020. Segons el fiscal, l'acusat va atacar de manera violenta les víctimes, propinant-los cops, i els va robar un telèfon mòbil i va forcejar amb una altra amb la intenció d'endur-se una bossa. 

Per tot, el fiscal li demana una pena de 6 anys de presó per un total de cinc delictes: dos de robatori amb violència i tres de lesions lleus.