El Banc d'Espanya de Tarragona, protagonista d'un anunci de televisió

Segons ha informat Tarragona Film Office, es tracta d'un espot publicitari que s'emetrà al mercat francès

L'edifici del Banc d'Espanya de Tarragona és el protagonista d'un anunci de televisió que s'està rodant aquest dijous, 17 de gener, a la Rambla Nova de la ciutat. Mentre durant la jornada d'ahir diversos treballadors van entrar a l'edifici per netejar-lo, avui eren desenes les persones involucrades en la gravació d'un espot que s'emetrà al mercat francès, segons ha informat Tarragona Film Office a aquesta redacció. La productora no vol donar més detalls sobre l'anunci, però es tractaria d'una empresa britànica semblant a Cabify o Uber

El centre de Tarragona, set de rodatge d'un anunci de televisió

El centre de Tarragona s'ha convertit aquest dijous al matí en un set d'enregistrament d'un anunci de televisió. L'edifici de l'antic Banc d'Espanya n'és el protagonista, encara que també s'han gravat imatges de la Rambla Nova. Tant des del terra com des d'un dels edificis ubicats al costat de l'estàtua dels Despullats.

Segons ha informat Tarragona Film Office a aquesta redacció, es tracta d'un espot publicitari que s'emetrà al mercat francès.  A més, tal com han comentat alguns treballadors, l'empresa que grava l'anunci és britànica i del sector del transport. Concretament, d'una empresa semblant a Cabify o Uber, encara que no han explicat més detalls per compromís de confidencialitat.

Diversos treballadors van entrar ahir al Banc d'Espanya, edifici que està previst transformar en el «Rambla Science», per netejar-lo de cara al rodatge. Avui, eren desenes les persones que estaven treballant en l'espot, des de càmeres i regidors fins a controladors de trànsit o personal del càtering. El rodatge s'allargarà fins a les quatre de la tarda.

L'anunci de televisió, d'una empresa britànica, s'emetrà al mercat francès.
L'anunci de televisió, d'una empresa britànica, s'emetrà al mercat francès. | TarragonaDigital

 

L'empresa britànica buscava actors de Tarragona

L'empresa britànica que està gravant l'anunci va buscar la col·laboració dels tarragonins pel rodatge d'aquest dijous. Casting Tarragona va demanar la presència d'homes o dones d'entre els 20 i els 60 anys. Els rodatges de cinema i televisió han augmentat en els últims anys a Tarragona. L'any 2018, per exemple,  les gravacions de la sèrie 'La catedral del mar' o del programa culinari de TV3 'Joc de cartes' van ser dos dels enregistraments més exitosos. 

A més, també cal recordar que 'Masterchef Celebrity' o 'Los Hermanos Torres' van estar rodant a la ciutat en el marc de la celebració dels Jocs Mediterranis. Aquest auge del turisme cinematogràfic ha estat celebrat per l'Ajuntament de Tarragona a través de la regidora de Turisme, Inmaculada Rodríguez. 

Desenes de treballadors de la productora estan gravant l'anunci a la Rambla Nova de Tarragona.
Desenes de treballadors de la productora estan gravant l'anunci a la Rambla Nova de Tarragona. | TarragonaDigital