Imatge del Bingo Tarragona a l'N-340, davant del barri d'Icomar

El Bingo Tarragona de l'N-340 ja té data d'obertura

El nou establiment, ubicat davant el barri d'Icomar, comptarà amb zona de màquines recreatives, apostes esportives, servei de restaurant i pàrquing gratuït

El nou Bingo Tarragona, impulsat pel Grup Binelde, ja té data d'obertura. Serà el pròxim 2 d'abril quan aquest nou equipament obrirà les portes a l'N-340, entre els barris d'Icomar i Torreforta. En aquest sentit, segons ha informat el 'Diari Més', la Generalitat de Catalunya ha aprovat el darrer tràmit que mancava per autoritzar l'obertura.

L'establiment, que s'ubica en una nau industrial on antigament hi va haver un concessionari de cotxes i el Consultat del Marroc, tindrà una zona de màquines recreatives, jocs i oci que obrirà de les nou del matí a les quatre de la matinada. Pel que fa a la zona de bingo, l'horari d'obertura serà una mica més reduït, entre les tres de la tarda i les quatre de la matinada.

En aquesta zona s'han fet obres recentment, amb una millora en els accessos al barri d'Icomar i un nou semàfor, amb pas de vianants, a l'N-340. Algunes d'aquestes actuacions les ha impulsat el Grup Binelde, en el marc del pla de mobilitat demanat per l'Ajuntament de Tarragona pel nou establiment.

Aforament de prop de 400 persones, amb aparcament gratuït

L'aforament del Bingo Tarragona del Grup Binelde serà de 394 persones, a banda de la zona de màquines recreatives i apostes esportives. L'establiment està equipat amb l'última tecnologia en l'àmbit del joc i comptarà amb una gran pantalla per poder seguir esdeveniments esportius. Els serveis del Bingo Tarragona es completen amb servei de bar - restaurant i aparcament gratuït pels clients.

La de Tarragona, que va començar a projectar-se l'any 2018, és la desena sala de joc i oci del Grup Binelde a l'Estat. La majoria d'elles estan a Catalunya —quatre a Barcelona i una a l'Hospitalet de Llobregat, Badalona i Pineda de Mar—, així com dues més a la província de Castelló.

Una zona en creixement

Aquesta zona de l'N-340 on el pròxim mes d'abril obrirà portes el Bingo Tarragona acollirà pròximament una botiga de Bricomart, que s'ubicarà en un solar entre la citada carretera i el polígon Francolí. Les obres de construcció aniran acompanyades d'algunes reformes més en els accessos a la zona.

Aquesta serà la primera botiga dels grans magatzems de construcció i reformes que s'obrirà a la demarcació de Tarragona.