Imatde d'arxiu d'un establiment amb els cartelles de Bons Comerç TGN

Els Bons Comerç TGN organitzen un programa d'activitats per «despertar Tarragona»

Les activitats duraran del 12 al 14 de novembre

Arrenca un altre cap de setmana ple d'activitats per fer que els tarragonins i tarragonines surtin al carrer a gaudir de la jornada. Una fira de vins, tapes i txaranga, l'art urbà, partides simultànies d'escacs o teatre de carrer són els actes que marcaran el calendari d'uns dies que faran que Tarragona torni a vibrar d'emoció durant el cap de setmana del 12 al 14 de novembre.

Els Bons Comerç continuen actius

Mitjançant aquest seguit d'activitats, l'objectiu és que els establiments i comerços que encara no participen en la campanya se sumin a la iniciativa, que ja ha proporcionat un import mitjà de 60,32 euros per cada operació de bescanvi de bons.

«La idea és dinamitzar la ciutat i portar vida al carrer. Volem despertar definitivament Tarragona», ha explicat el conseller de Comerç Dídac Nadal.

A més, un 30% dels Bons Comerç s'han esgotat, suposant un total de 9.053 operacions de bescanvi realitzades des de l'inici de les descàrregues i un volum de vendes vinculades als bons de 546.091 euros, que fan un import mitjà facturat de 18,48 euros per tiquet.

Un cap de setmana ple de celebracions

Les activitats començaran el pròxim divendres 12 de novembre amb les actuacions d'Art Urbà de Marta Escobar i Lluís Jiménez en col·laboració de La Via T. Des del divendres al matí fins al dissabte a la tarda gaudirem de l'art de l'Associació d'Il·lustradors de Tarragona, que pintarà dos mòduls que es troben en mal estat a la Rambla Nova.

La dinamitzadora de La Via T, Judit Sentís, ha assegurat que «volem rehabilitar espais degradats amb un projecte visual».

El mateix dissabte 13 de novembre al matí, es duran a terme partides simultànies d'escacs a la Plaça Constitució de Bonavista organitzades pel club d'Escacs Tarragona i l'empresa municipal de Mercats de Tarragona. Aquesta serà la tercera trobada de la institució, on 26 jugadors jugaran de manera simultània.

Seguidament, a la tarda del dia 13, està programat dins el calendari un espectacle de teatre al carrer de la companyia Insòlit, que mostrarà una obra d'improvisació pels diversos carrers de la ciutat de Tarragona.

14 carpes de diferents bodegues

Per cloure aquesta jornada d'activitats durant el pròxim cap de setmana, la mateixa tarda del dissabte i l'endemà, el diumenge 14 de novembre al matí, se celebrarà la Fira Forvm Vinarium a la plaça Fòrum. Aquesta consistirà en una fira de vins, tapes i la Txaranga Tocabemolls organitzada per la Bodega Gerard, en col·laboració amb la conselleria de Comerç, els restauradors de la plaça del Fòrum i el restaurant Racó de l'Abad.

El propietari de la bodega, Gerard Esquerré, ha dit que l'activitat «permetrà als assistents endinsar-se en el món del vi. Volem que tothom sàpiga que es fan coses a la Part Alta».