Presentació Bons Comerç Tarragona

Els Bons Comerç Tarragona tornen aquest dissabte

Es tracta dels cupons que han caducat de les persones que els van descarregar abans del 22 d'octubre i no els han gastat

A partir d'aquest dissabte els Bons Comerç Tarragona tornaran a estar actius. Es posaran un altre cop en circulació aquells bons de les persones que els van descarregar abans del dia 22 del passat mes i que han caducat sense haver-se gastat.

La conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa 500.000 euros en forma de cupons que reben el nom de Bons Comerç Tgn, una iniciativa que té la intenció d'estimular als establiments comercials, de serveis, d'hostaleria i de restauració. 

Els primers quinze dies de campanya, els comerços han facturat 402.514,01 euros en operacions efectuades amb el bescanvi de bons i s'han gastat un 21,8% del total dels cupons. La despesa mitjana per operació ha estat de 60,46 euros.

500.000 euros a disposició dels ciutadans

Una xifra que s'ha repartit en forma de bons de 5 euros de descompte. Consisteix en una campanya realitzada en companyia de la Cambra de Comerç. Dídac Nadal, el conseller de Comerç, s'ha mostrat molt satisfet amb la resolució de la primera quinzena de campanya. «Els comerços estan molt contents de com està funcionant i del nivell de vendes obtingudes gràcies als Bons Comerç TGN», i, a més, ha destacat que «des de l'inici de la campanya el nombre de comerços i negocis adherits no ha deixat de créixer i aquest és el millor símptoma de què està funcionant molt bé».

Com s'aconsegueixen els Bons Comerç Tarragona?

Existeixen diverses maneres segons la teva situació. Si ets usuari registrat i t'han caducat alguns cupons, tens tres opcions: dirigir-te al formulari web, descarregant l'App Som Comerç TGN o accedint a les oficines dels Bons Comerç TGN.

En cas de ser un usuari registrat que no vas poder assignar-te els bons, has de fer servir les mateixes tres opcions esmentades anteriorment, però sempre que hi hagi disponibilitat. Si encara no t'has registrat a la campanya dels Bons Comerç TGN, també tindràs aquestes tres possibilitats per inscriure't de manera presencial, mitjançant l'aplicació mòbil o amb el formulari web.

Per qualsevol altre dubte, pots posar-te en contacte amb l'organització mitjançant els telèfons 977 245 577 o 663 732 020; o l'adreça de correu electrònic   bonstgn@tarragona.cat.