Imatge d'un dels establiments IKEA Dissenya que hi ha a Catalunya

La botiga d'IKEA al Parc Central de Tarragona ja té data d'obertura

L'establiment de l'empresa sueca a la capital tarragonina s'ubica en un local de 84 metres quadrats a la planta alta del centre comercial

L'aterratge d'IKEA a Tarragona ja té data. La botiga de la companyia sueca a la capital tarragonina obrirà portes el pròxim dilluns, 4 d'octubre, al Centre Comercial Parc Central. El nou establiment està ubicat a la planta alta de l'espai, en un local de 84 metres quadrats. Segons la multinacional, l'objectiu d'aquesta nova botiga «és estar més prop dels i les tarragonines».

Aquest nou IKEA Dissenya Tarragona segueix el model de botiga de proximitat pel qual ha apostat la multinacional en els darrers temps. En aquest espai, els clients rebran l'assessorament dels experts d'IKEA per dissenyar i planificar totes les estances de la seva llar.

En aquest sentit, els clients que s'acostin a l'establiment també podran fer les seves compres en línia, així com contractar els serveis de transport i muntatge, amb l'assessorament del personal de la botiga.

L'establiment d'IKEA a Parc Central, el primer d'aquestes característiques que obrirà a la demarcació de Tarragona, obrirà de 9 a 21 hores i tindrà una plantilla de vuit empleats.