Imatge d'arxiu d'una de les trenta botigues que Bricomart té a Espanya

Oferta de feina: Bricomart busca 100 treballadors per a la seva nova botiga de TGN

El magatzem, ubicat entre el polígon Francolí i l'N-340, obrirà portes durant el darrer trimestre d'aquest 2022

Bricomart, la multinacional de magatzems de la construcció i la reforma, obrirà la seva nova botiga a Tarragona durant l'últim trimestre de 2022. El magatzem, que serà el primer de la companyia a la demarcació i el cinquè a Catalunya, s'està construint entre el polígon Francolí i l'N-340. Ara, amb les obres avançades, l'empresa busca un centenar de treballadors.

El procés de selecció per cobrir aquests 100 llocs de treball anirà a càrrec de la multinacional Adecco, que «seleccionarà professionals de la construcció la reforma que vulguin formar part d'un projecte sòlid, estable i a llarg termini, en una companyia on poder créixer i desenvolupar-se», segons ha explicat l'empresa de recursos humans en un comunicat.

Els nous treballadors s'incorporaran a partir del mes de setembre

Aquelles persones que vulguin participar en el procés de selecció han de comptar amb experiència en venda i coneixements dels productes vinculats en el sector de la reforma i la construcció. Els interessats en optar a alguns dels llocs de treball es poden inscriure a través del següent enllaç.

Segons ha explicat Adecco, aquells que siguin escollits per treballar en la botiga de Bricomart a Tarragona s'incorporaran al seu lloc de treball durant el mes de setembre.

Obres a l'N-340 per construir una rotonda davant de la botiga de Bricomart

Al mateix temps que van començar les obres de construcció del magatzem de Bricomart Tarragona es van iniciar els treballs per construir una nova rotonda davant la botiga i el barri d'Icomar que millorarà la mobilitat a la zona. En aquest sentit, cal recordar que la zona està en creixement, ja que fa poques setmanes va obrir portes el Bingo de Grup Binelde.

La inversió en la rotonda, que s'allargaran encara uns mesos, serà d'un milió d'euros que serà finançat per Bricomart. En aquest sentit, aquesta va ser una de les condicions que des de l'Ajuntament de Tarragona es va posar a la multinacional per obtenir la llicència d'obres. L'actuació millorarà i reordenarà el trànsit de la zona.