Un equip de rodatge d'una pel·lícula

Busquen 2 homes per un anunci a Tarragona: paguen més de 600 euros

Es rodarà un espot publicitari d'una marca de cotxe protagonitzat per una influencer

La ciutat de Tarragona es tornarà a convertir en escenari d'un rodatge. Aquest cop, però, no es tracta d'una pel·lícula o sèrie, és un anunci de publicitat que es gravarà la capital del Tarragonès.

L'empresa Ser Casting busca dos perfils de persones per un espot publicitari que s'emetrà a través de les xarxes socials. A més, la persona que protagonitzarà aquesta gravació serà una coneguda influencer. L'anunci en concret és d'una marca de cotxes i es rodarà el 4 de maig a Tarragona.

En aquest sentit, els que s'apuntin hauran de superar un primer càsting per foto i els seleccionats en faran un per 'selftape'. Les persones que superin les proves cobraran 650 euros —inclosos els drets d'imatge per un any— i rebran l'alta a la Seguretat Social. 

Els perfils que busquen al càsting

Pel rodatge de l'anunci que es rodarà a Tarragona es busquen dues persones. En concret, dos homes faran de protagonistes secundaris i acompanyaran a la influencer, que serà la protagonista principal de l'anunci de la marca de cotxes.

Un dels perfils és pel personatge d'un venedor. En aquest, es busca un home d'entre 30 i 35 anys, de raça blanca, de cabell castany i de pell morena. Tot i que el color d'ulls és indiferent, se'l busca que tingui una complexió prima.

L'altre personatge és el de 'Boss'. En aquest es busca un home d'entre 45 i 50 anys. Ha de ser de raça blanca, cabell castany i/o canós i ulls de color blau. També ha de tenir una complexió atlètica i ha de ser alt.

Per poder participar en aquest càsting, s'ha d'enviar un correu electrònic a info@sercasting.es. Demanen que es faci només si s'encaixa perfectament en algun dels personatges descrits, s'estigui disponible per a la data del rodatge, s'accepta la tarifa i es pot estar des de primera hora del matí a Tarragona o Barcelona.

Un rodatge que es farà a Tarragona el pròxim 4 de maig.