Un rodatge a Tarragona, en una imatge d'arxiu

Busquen figurants per a un nou rodatge a Tarragona

Nostromo Pictures, responsable del projecte, cerca homes d'entre 30 i 80 anys per interpretar diferents papers: infermers, doctors i pacients

Nostromo Pictures, productora catalana responsable d’obres com ara ‘Palmeras en la nieve’, ‘Contratiempo’ o ‘Los favoritos de Midas’, ha obert una convocatòria de càsting per participar en el seu pròxim projecte. Tal com ha informat la Tarragona Film Office, la companyia rodarà a la capital del Tarragonès i busca figurants a la ciutat i rodalies.

En aquesta ocasió, la productora cerca una gran diversitat de perfils, persones d’entre 30 i 80 anys, per interpretar diferents papers: infermers, doctors i pacients amb o sense discapacitats físiques. El rodatge es farà entre els mesos de maig i juny i es tracta d’una feina remunerada.

Tots aquells actors amateurs i persones interessades a viure aquesta experiència es poden adreçar al correu electrònic jkguzmanbarcelona@gmail.com, enviant dues fotografies en color recent i un telèfon de contacte indicant com a referència la paraula ‘Tarragona’.