Una persona rodant una pel·lícula

Tarragona es converteix en espai de rodatge: busquen perfils per gravar un videoclip

Un reconegut grup de música internacional ha escollit el Complex Educatiu de la ciutat | Es necessita una desena de perfils pel rodatge

Tarragona torna a ser escenari d'un rodatge. Després de passar per la ciutat per filmar anuncis, sèries o pel·lícules, aquest cop toca al sector musical. Un reconegut grup internacional de música ha escollit el Complex Educatiu de la ciutat per gravar el videoclip d'una de les seves cançons. 

En concret, l'últim cas va ser el de la sèrie 'Bosé', que narra la vida del conegut i polèmic cantant espanyol, Miguel Bosé. Algunes escenes es van filmar a la Part Alta de la ciutat, entre el carrer de les Escrivanies Velles, Merceria i Sant Domènech.

L'agència de figuració 4Kasting busca diversos perfils per rodar el pròxim diumenge 20 de febrer a Tarragona. En concret, necessiten una desena de perfils diferents per poder gravar aquest videoclip. 

Els interessats en participar en aquest projecte han d'enviar nom i cognoms, edat, telèfon, població i dues fotos recents a videoclip20f@4kasting.com amb el tema del perfil que vol participar. A més, un dels requisits és ser de les comarques de Tarragona.

En cas de no complir aquest requisit o haver enviat correu sense les dades demanades, no s'acceptaran les peticions. Es recompensarà els figurants amb la tarifa de figuració segons el conveni vigent i tindran contracte de treball i alta a la seguretat social.

Els perfils pel videoclip

L'agència 4Kasting  busca perfils de tota mena per gravar el videoclip al Complex Educatiu de Tarragona. En concret, necessiten una parella (home i dona) d'entre 25 a 35 anys que vulguin sortir despullats, encara que no es veurà cap part íntima.

També necessiten un jove, d'entre 16 a 18 anys, que sàpiga fer servir un patinet elèctric, tipus hoverboard. Noies d'entre 16 a 24 anys amb looks especials, així com altres d'uns 35 anys sense importar l'aparença. També una dona d'aproximadament 50 anys.

Finalment es necessiten uns homes d'entre 30 a 40 anys, un per fer de boig —amb cara especial, prim...— i altres amb cabells rapats o pentinats durs. També es busca un home de raça negra d'entre 20 a 35 anys; llatinoamericans de pell fosca; i homes de complexió forta, amb aspecte de porter de discoteca.