Pablo, un nen de Tarragona que ha perdut les ulleres

Busquen les ulleres d'en Pablo, el petit tarragoní que les va perdre al carrer

És un model específic per al nen

Desafortunat incident el viscut per una família a Tarragona amb el seu fill i les seves ulleres com a protagonistes. El petit Pablo les ha perdut al carrer i ara volen trobar-les perquè són un model específic. 

Aquesta pèrdua ha reclamat de la màgia de les xarxes socials i el missatge ja està corrent com la pólvora per Twitter i altres plataformes. L'objectiu és recuperar l'objecte perdut. 

Segons han exposat en un missatge, Pablo va perdre aquest dimarts, 15 de juny, les ulleres per Tarragona. El petit té el costum de treure-se-les i, després, tirar-les a terra. 

Ahir, el procediment del nen no va ser diferent de les altres vegades. Aquest cop, a diferència de les altres vegades, ningú se'n va adonar que se les havia tret i tirat. Fet que va impossibilitar la seva recuperació immediata.

Les ulleres d'en Pablo són de dues tonalitats de blau. La zona dels ulls un blau clar, mentre del costat és més fosc. 

El missatge que han difós per les xarxes socials té l'objectiu de la seva recuperació i demanen que, si s'han localitzat, s'informi. En cas de trobar-les, han explicat que s'ha d'enviar un missatge al compte d'Instagram @javi.burzuri.

Abans d'això, també agraeixen la difusió d'aquest missatge per arribar a més gent i poder trobar les ulleres d'en Pablo.