Presentació de la nova cadira amfíbia de Tarragona

Arriba a la platja de Tarragona la cadira amfíbia per ajudar nens amb mobilitat reduïda

Estarà a la platja de l'Arrabassada de Tarragona i les famílies la podran reservar abans d'anar-hi

La ciutat de Tarragona incorpora un nou equipament per als nens i nens amb mobilitat reduïda. Aquesta és una cadira amfíbia infantil i s'ha presentat aquest dimecres a la platja de l'Arrabassada, on estarà disponible per a totes les famílies. 

La nova adquisició del consistori tarragoní pot suportar fins a 50 quilos de pes, sura dins l'aigua i es pot reservar pel seu ús abans d'anar a la platja. Tothom que vulgui utilitzar-la ho podrà fer durant un màxim de 25 minuts, en cas que hi hagi algú més que vulgui gaudir-la. 

A més, les famílies comptaran amb l'ajuda dels socorristes de la Creu Roja per entrar a dins l'aigua de la platja. Un equipament que ja ha estat utilitzada a la platja i usuaris i famílies estan molt satisfets amb la cadira.

La cadira amfíbia infantil és la primera que hi ha a Tarragona. I se suma a la cadira per adults, la passarel·la d'accés a l'aigua i altres equipaments adaptats que ja hi ha a la platja de l'Arrabassada. 

La consellera de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona, Eva Miguel, ha explicat que aquesta platja «ja és un referent» i estan treballant per «arribar a l'excel·lència en termes d'accessibilitat».

En aquest sentit, la consellera ha informat que hi haurà una partida pressupostària per incrementar els equipaments d'accessibilitat a l'Arrabassada. Això estarà en els pressupostos de l'any vinent. Un dels objectius serà un canviador adaptat.