La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, en l'habitual trobada amb els periodistes del territori per fer balanç de l'any

La Cambra de TGN critica que els turistes trobin la ciutat «tancada» els dies festius

La presidenta de l'ens cameral, Laura Roigé, demana, una vegada més, que Tarragona sigui declarada municipi turístic

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha lamentat que els turistes de creuers es trobin amb un «municipi tancat» quan arriben a la ciutat en dies festius. Roigé ha reivindicat un cop més, amb aquest argument, que Tarragona sigui declarada municipi turístic, per tal que els comerços també puguin obrir aquestes jornades.

La presidenta de l'ens cameral considera que cal donar més opcions als empresaris perquè aquests «es puguin guanyar millor la vida», però que en cap cas se'ls està obligant a treballar tot l'any. En aquesta línia, lamenta no haver arribat a un acord amb l'Ajuntament de Tarragona, l'administració que ha de donar llum verda a la redacció de l'estudi de viabilitat exigit per la Generalitat.

Malgrat tot, Roigé es mostra optimista i espera arribar a un acord amb l'Ajuntament de Tarragona durant el pròxim mandat.

Laura Roigé es presentarà de nou a les eleccions a la presidència de la Cambra

D'altra banda, durant la trobada amb periodistes que s'ha celebrat aquest dilluns, Laura Roigé ha anunciat que es presentarà a les pròximes eleccions de la Cambra de Comerç de Tarragona, previstes per al 2023. En aquest sentit, aquests comicis es faran, per primera vegada, de manera telemàtica.

La presidenta de l'ens cameral també ha fet balanç de l'any 2022, destacant les catorze missions comercials de la Cambra que han ajudat a 150 empreses nacionals a fer negocis amb companyies de 26 països diferents, la majoria d'Àfrica.

En aquesta línia, i de cara a l'any 2023, l'ens cameral preveu augmentar fins a quinze les missions comercials i visitar un total de 30 països.