Imatge d'arxiu del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

El camp de rugbi de l'Anella Mediterrània serà de gespa artificial

L'Ajuntament de Tarragona invertirà uns 400.000 euros en les obres de millora de l'equipament ubicat a Campclar

L'Ajuntament de Tarragona ha licitat aquest divendres els treballs d'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània de Campclar. Les obres preveuen la substitució de la gespa natural per gespa artificial i diverses millores, especialment en aquells aspectes que tenen incidència en la seguretat dels jugadors. L'objectiu és que a la instal·lació s'hi puguin dur a terme competicions d'àmbit nacional i internacional.

El pressupost màxim d'adjudicació dels treballs és de 410.546 euros, amb un termini màxim d'execució dels treballs de 12 setmanes. En aquest sentit, les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 12 de desembre.

«És un pas definitiu per donar resposta a una reivindicació del Club Rugbi Tarragona»

La consellera d'Esports, María José López, ha explicat que «aquest és el pas decisiu i definitiu per solucionar un problema d’ús de l’equipament i per donar resposta a una reivindicació del Club Rugby Tarragona».

López ha afegit que «continuem donant vida a les instal·lacions de l'Anella Mediterrània i ho fem, com en el cas del Palau d'Esports, pensant en l'esport base tarragoní i en els grans esdeveniments que la ciutat mereix acollir».