Pla obert de l'alcalde de Tarragona i conseller de Turisme, Pau Ricomà; i del president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré

Tarragona es ven a Madrid com a «destí meravellós» per desestacionalitzar el turisme

L'Ajuntament de la capital tarragonina i la DO Tarragona promocionaran el patrimoni monumental, paisatgístic i vinícola amb un tast de vins

L'Ajuntament de Tarragona i la DO Tarragona promocionaran el patrimoni monumental, paisatgístic, gastronòmic i vinícola de la ciutat aquest dimecres a Madrid per atraure turistes de la capital espanyola. Segons s'ha explicat aquest dilluns en roda de premsa, es farà una trobada amb especialistes i periodistes del sector, durant la qual es presentarà la ruta del vi i es farà un tast de quatre vins de la varietat macabeu.

Aquest acte a Madrid s'inclou en el marc de la campanya que s'ha engegat aquest mateix mes de desembre per potenciar la marca Tarragona i desestacionalitzar el turisme. Aquesta campanya, amb el lema 'Tarragona emoció mediterrània', es projectarà a més de 300 pantalles situades als carrers de la capital espanyola, centres comercials i a sales de cinema.

La campanya turística de Tarragona a Madrid té un pressupost de 47.713,39 euros.

«Tarragona és un destí meravellós tot l'any»

La trobada, davant una trentena de mitjans especialitzats i generalistes, se celebrarà aquest dimecres al The Principal Hotel de la capital d'Espanya. L'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha explicat durant la presentació de la jornada promocional que el fet que Madrid estigui a només dues hores i mitja de distància en tren és un avantatge a l'hora de fer una escapada de cap de setmana. 

«Tarragona és un destí meravellós tot l'any, té un patrimoni monumental importantíssim, un patrimoni natural molt interessant amb un litoral magnífic i una anella verda on es poden fer multitud d'activitats, també tenim una cultura arrelada amb elements intangibles, el vi és el producte que identifica la nostra terra des de temps immemorials», ha assenyalat Ricomà.

El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, ha assenyalat que en el tast de vins oferiran un maridatge amb macabeus i vins dolços. «Lligar patrimoni, gastronomia i cultura és un bon vincle per acostar la ciutadania, l'enoturisme és important per desestacionalitzar el turisme», ha manifestat Ferré furant la presentació.