Imatge d'arxiu del II Canicròs Solidari Dojo Tarraco

Tarragona celebra el IV Canicròs Solidari amb sortida al Port

Es preveu el dorsal 0 per a qui vulgui col·laborar amb la iniciativa sense participar

Tarragona torna a celebrar el Canicròs Solidari després d'una campanya virtual per la pandèmia aquest 2020. Aquesta serà la quarta edició i se celebrarà el diumenge 24 d'octubre, a les 9.30 hores. La sortida serà davant de l'edifici de la Creu Roja del Port de Tarragona, amb la novetat de participar en dues curses de canicròs solidàries amb l'impuls de Dojo Tarraco.

El canicròs és un esport consistent en la realització de curses de cros en què cada corredor va lligat amb una corda a la cintura a un gos, al qual no ha d'avançar. Té una reglamentació específica i és diferent de la pràctica relativament freqüent de sortir a córrer amb el gos.

El lema de la IV Cancròs Solidari organitzat per Dojo Tarraco és 'Corre amb el teu amic millor'. A més, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Decathlon, Mèdica de Tarragona, Tiendanimal, l’Associació Protectora d’Animals i Plantes de Tarragona i el Port de Tarragona.

La cursa és oberta per a adults i nens amb dues modalitats: una cursa de 2 km que s’iniciarà a les 10 hores i una de 5 km que tindrà la sortida a les 10.05 hores. Hi haurà premis per als tres primers guanyadors de cada categoria. Tot i això, la voluntat és que esdevingui una cursa popular, fet que permet participants fent el recorregut caminant.


El dissabte 23 d’octubre entre les 17 i les 20 hores es poden recollir els dorsals a Decathlon de les Gavarres. Les persones que corrin participaran sota la seva responsabilitat i han d’utilitzar la seva assegurança mèdica i eximir l’organització de qualsevol mena de responsabilitat.


Es preveu el dorsal 0 per a qui vulgui col·laborar amb la iniciativa sense participar, a la manera de la fila 0 en els esdeveniments i, a més, també el duran quatre animals de
l’Associació Protectora d’Animals que es confia que puguin ser adoptats.