Cinc carrers del barri de Bonavista passaran a ser de sentit únic

Es tracta dels carrers Set, Vuit, Nou, Deu i Onze, entre el carrer Vint i l'esplanada del mercadet | Amb la desaparició del doble sentit, es guanyaran places d'aparcament

Canvi de circulació en cinc carrers del barri tarragoní de Bonavista. L'Ajuntament de Tarragona, a través de la regidoria de Mobilitat, ha  reordenat el trànsit en els carrers Set, Vuit, Nou, Deu i Onze, entre el carrer Vint i l'esplanada del Mercadet. La decisió ha estat eliminar un carril i fer-los de sentit únic. Això permetrà incorporar noves places d'estacionament i també zones excloses al trànsit on no podran aparcar els vehicles. El trànsit es reordenarà tan bon punt acabin els treballs de pintura. 

Canvis en la circulació a cinc carrers de Bonavista

Els últims trams dels carrers Set, Vuit, Nou, Deu i Onze del barri tarragoní de Bonavista passaran a ser de sentit únic. Així ho ha anunciat l'Ajuntament de Tarragona qui, mitjançant la regidoria de Mobilitat, ha decidit reordenar el trànsit en aquest punt de la ciutat. Es tracta de tres vies que, durant els dies de mercadet, es col·lapsaven amb facilitat. 

Convertir aquests cinc carrers en vies d'un únic sentit ha permès guanyar algunes places d'estacionament. Tot i això, també comportarà la creació de zones excloses al trànsit on no hi podran entrar vehicles. 

Objectiu, millorar la mobilitat a la zona del mercadet

L'objectiu principal de convertir en carrers de sentit únic les vies Set, Vuit, Nou, Deu i Onze és millorar la mobilitat de la zona i facilitar evacuacions en cas d'emergència al mercadet. L'Ajuntament de Tarragona s'ha proposat arranjar enguany el mercadet de Bonavista, el més important de Catalunya, amb gairebé 700.000 euros. 

Aquesta reordenació viària és una mostra més de la preocupació del consistori per aquest mercadet ambulant de llarga tradició a la ciutat. Aquesta setmana s'estan executant els treballs de pintura per fer efectives les modificacions als carrers. Tan bon punt acabin, el tram final d'aquestes vies seran de sentit únic.