L'aparcament de la plaça Corsini de Tarragona

L'Aparcament de Corsini tindrà una tarifa de 4,50 euros com a màxim al dia

D'aquesta manera s'equipara al preu màxim de la resta d'aparcaments municipals de la ciutat

L'aparcament de Corsini de Tarragona farà un gran canvi a partir d'aquest dijous, 1 de juliol. Aquest serà en el preu màxim d'estacionament diari, després d'aprovar-se aquesta mesura al Consell d'Administració dels Mercats de Tarragona. 

El cèntric aparcament  tarragoní veurà rebaixat el preu per aparcar-hi. Fins ara, la tarifa màxima diària del pàrquing tenia un cost de 15 euros, com a màxim, al dia. A partir de l'1 de juliol la tarifa passarà a 4,50 euros

D'aquesta manera s'equipara al preu màxim diari de la resta d'aparcaments municipals de la ciutat: Saavedra, Torroja, Av. Catalunya, Imperial Tarraco, Rambla Lluís Companys, Bastos i Joan XXIII.

El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal ha subratllat la importància de la mesura. «Rebaixar el preu màxim diari de l’aparcament de Corsini i unificar-lo amb la resta d’aparcaments municipals ha estat sempre una prioritat per a l’empresa de Mercats. Es tracta d’un pas més que de ben segur contribuirà positivament en afavorir l’impuls i la dinamització del teixit comercial del centre de la ciutat», ha dit.