Un metge davant de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Canvi en l'horari de visites i acompanyants del Joan XXIII i del Sociosanitari Francolí

Els centres sanitaris tarragonins estan aplicant mesures per evitar nous contagis

L'increment de casos de la covid-19 ha provocat un augment en la pressió hospitalària. De resultes, els centres sanitaris estan aplicant mesures per evitar nous contagis i per això han modificat el règim de visites i acompanyants. 

L'Hospital Universitari Joan XXIII i l'Hospital Sociosanitari Francolí, tots dos de Tarragona, han actualitzat els horaris de visites i acompanyants. Atesa la nova situació de la pandèmia, tots dos hospitals han modificat el règim de visites i acompanyants limitant-lo a horaris de migdia i vespre. 

Arran de la situació epidemiològica provocada per la pandèmia i el constant increment de casos positius, s'han augmentat les mesures de seguretat i prevenció per fer front la covid-19. Una decisió que s'implantarà a partir d'aquest diumenge 5 de desembre, quan s'actualitza el règim de visites d'hospitalització convencional. 

A l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, només podrà anar-hi un acompanyant i es recomana que sigui sempre el mateix. A l'hospitalització convencional, l'horari de matí serà de 12.30 a les 14.30 hores, i l'horari de tarda, de les 18.30 a les 20.30 hores.

A l'Hospital Sociosanitari Francolí, l'horari de visites es limita a una persona per pacient. Les franges horàries són de 12.30 a 14.30 hores al matí i de 18.30 a 20.30 hores, a la tarda. En cas que calgui aplicar algun règim de visites extraordinari i amb caràcter excepcional, serà valorat prèviament per l’equip assistencial i comunicat a la família.