Imatge d'un autobús de l'EMT a les cotxeres del Polígon Francolí

Canvis per aquest cap de setmana de les línies d'autobús de l'EMT a Tarragona

A partir del dissabte 12 de març, els serveis de dissabtes, diumenges i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge.

Els autobusos de l'EMT patiran canvis durant aquest cap de setmana. L'empresa municipal treballa per minimitzar l'impacte de la conjuntura de baixes actuals i, per això, fa una redistribució de les freqüències amb els recursos humans disponibles.

Per tot plegat, s'ha decidit que aquest dissabte i diumenge, les línies L-21 i L-23 queden cancel·lades.

En paraules de Jordi Fortuny, president de l'EMT, «lamentem molt les incidències produïdes arran d'aquesta conjuntura sobrevinguda» i, afegeix, «agraeixo la paciència de les persones usuàries, que són les principals afectades per aquesta situació inusual».  

Després de les 5 noves incorporacions que vam realitzar el passat dia 9 de març, continuem treballant en la incorporació de nous conductors i conductores, que ens ajudin minimitzar l'impacte que les baixes han generat en el servei i al restabliment de la normalitat en les freqüències de pas dels autobusos. 

Els canvis dels autobusos

A partir del dissabte 12 de març, els serveis de dissabtes, diumenges i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge. Funcionaran els horaris adaptats a les freqüències del diumenge en totes les línies amb les excepcions que tot seguit es detallen: 

En aquest sentit, les línies L-13 i L-55 faran servei exclusivament a la demanda a totes les parades. Si vols que el bus et reculli a una parada, cal trucar al número de telèfon 671008219 amb suficient antelació. El compliment de l'horari previst queda supeditat al temps de resposta del servei. 

La línia L-22 (Sentit Nàutic), funcionarà en els horaris de diumenge, amb la possibilitat d’arribar a l’estació de trens de RENFE si hi ha usuaris que ho sol·licitin. Si vols que el bus t’apropi a l’estació de trens caldrà que un cop arribat al final de línia (parada El Serrallo) cal demanar personalment al conductor allargar el recorregut fins a l’estació de trens. 

Els serveis nocturns de les línies L-71, L-72 i L-73 funcionaran amb normalitat. En canvi, el servei especial pel futbol no tindrà servei, que són les línies alternatives L-8 (parada Estadi), L-11 i L-12 (parada Arrabassada).