Imatge de la presentació del programa de Sant Magí 2021

Sant Magí pateix canvis en el programa d'actes per les mesures del Procicat

Per a participar en tots els actes de la Imaginada cal inscripció prèvia

La ciutat de Tarragona tornarà a viure la festivitat de Sant Magí. Enguany, adaptada per la situació de la pandèmia de la Covid-19 i sota les recomanacions del Procicat, se celebraran diversos actes a la ciutat. 

L'avenç de les dades epidemiològiques a la ciutat han fet que el Procicat  exigís canvis en alguns dels actes. En aquest sentit, tres esdeveniments que hi ha per Sant Magí han vist com es canviaven.

Un d'ells és el Tast de vins i el Tast de cervesa artesana de l'Espai Tastets de la Imaginada. Aquests estaven previstos pel dia 14 i 15 a les 18.30 hores i, finalment, es faran dissabte 14 d'agost a dins l'auditori del Camp de Mart a les 12 hores.

Un altre que ha patit canvis és els Sopars del Món de la Imaginada. Enguany passen a ser Menjars del Món i tindran lloc el dissabte a les 14 hores a dins l'auditori del Camp de Mart.

Les misses al Portal del Carro del dia de Sant Magí previstes per a les 5 i les 6 hores de la matinada, han quedat suspeses a causa del toc de queda. Les següents que es fan a les 7, 8 i 9 hores es mantenen.

Per a participar en tots els actes de la Imaginada cal inscripció prèvia a www.laimaginada.cat o al punt d'informació de la iMAGInada al Camp de Mart. Hi ha places limitades per a participar en els actes.