Imatge de la campanya de vacunació de la grip a la TAP

El CAP Jaume I realitzarà la campanya de vacunació de la grip a la Tarraco Arena Plaça

La Diputació de Tarragona ha cedit l'espai, atenint-se a la «responsabilitat social» per combatre la pandèmia del coronavirus

El Centre d’Atenció Primària Jaume I  de Tarragona realitzarà la  campanya de vacunació contra la grip a la Tarraco Arena Plaça (TAP). La Diputació de Tarragona ha cedit l'espai al centre, responent a la voluntat de facilitar la tasca sanitària contra la grip, seguint les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, va visitar ahir el centre i va explicar el motiu de la cessió per dur a terme les campanyes de vacunació de la grip. «Forma part de la nostra responsabilitat social. Crèiem que un equipament de la Diputació d’aquestes característiques podia fer molt de servei», va manifestar Llauradó.

Des d'aquest dilluns, 19 d'octubre, i durant els pròxims mesos, els  sanitaris  del  CAP Jaume I operaran des de l'espai habilitat a la TAP en dies alterns, amb torns de matí i tarda. Actualment, l'espai també s'està duent a terme per als processos  de selecció de personal  convocats per la institució, per tal de complir amb les mesures de seguretat previstes.

La  Diputació de Tarragona va decidir adequar el contracte d'arrendament  vigent de la TAP, adaptant-lo a la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19. Es va limitar l’objecte del contracte a la utilització de l’edifici auxiliar, recuperant la Diputació la possessió de l’edifici principal per poder cobrir les necessitats  sorgides a causa de la pandèmia.