Troben la Nintendo d'un nen de nou anys perduda a Tarragona

Els seus pares asseguraven que, en els darrers dies, s'havia fet un tip de plorar per la pèrdua de la consola

ACTUALITZACIÓ 20/01/2019, 13.00 hores: Troben la Nintendo perduda per un nen de nou anys a Tarragona

La Nintendo Switch que va perdre el Pau, un nen de nou anys de Tarragona, ja ha estat trobada. Després que TarragonaDigital.com difongués la notícia amb el cartell del nen i centenars d'usuaris compartissin la notícia a les xarxes socials, una dona, Mossa d'Esquadra, s'ha posat en contacte amb els pares del Pau: ella va trobar la Nintendo Switch i, en veure la notícia d'aquest mitjà, ha sabut que era del Pau, de Tarragona. En les properes hores, el nen de nou anys podrà recuperar-la i tornar-hi a jugar.

NOTÍCIA 20/01/2019, 8.00 hores: El cartell d'un nen de nou anys que ha perdut una Nintedo a Tarragona

«Nintendo perduda: sóc un nen de nou anys. Ahir (divendres) al vespre vaig perdre la meva Nintendo Switch que em van portar els Reis després d'haver-me portat molt bé. Estic molt trist. Si l'has trobat em faria molt feliç que me la tornessis. Si us plau, truca als meus pares al 639 710 404. Gràcies». Aquest és el text íntegre que es pot llegir aquest cap de setmana en un cartell que, fotocopiat diverses vegades, està penjat en diversos punts del centre de Tarragona, al voltant de la plaça de Mossèn Cinto Verdaguer.

«S'està fent un fart de plorar»

El cartell, que ha cridat l'atenció en les darreres hores de diversos veïns i passejants de la zona, és del Pau, un nen de nou anys que, tal com explica el text que ell mateix ha escrit a mà, es troba molt disgustat perquè ha perdut la seva nova consola. Fa escassos quinze dies, per Reis, ses Majestats van regalar-li la Nintendo Switch, però ara l'ha perdut. «Des de divendres, s'està fent un fart de plorar», han explicat els pares del Pau a TarragonaDigital.com.

Quan sortia de casa d'un amic on havia passat la tarda jugant, el Pau va perdre la Nintendo Switch. En adonar-se'n, van tornar a la zona del voltant de la plaça de Jacint Verdaguer, però després de pentinar tota la zona on havia estat, ja no hi havia ni rastre de la consola. El disgust del xiquet estava servit, però no es va rendir: va ser llavors quan va decidir-se a fer i penjar el cartell per si algú havia trobat la consola.

Una crida per trobar la Nintendo del Pau

El text que el mateix Pau ha redactat a mà en el seu cartell, visible a alguns fanals d'aquesta cèntrica zona de Tarragona, és molt clar: l'objectiu és recuperar la Nintendo Switch que li van portar els Reis. Si algú ha tingut la sort de trobar-la, doncs, que no dubti a posar-se en contacte amb els seus pares al telèfon mòbil 639 710 404.  El Pau no es rendeix per poder tornar a jugar amb la Nintendo.

També et pot interessar

Les notícies relacionades amb el món de la infància, a TarragonaDigital.com