El carrer d'en Riudecolsd e la Part Alta de Tarragona

La casa medieval de la Part Alta que anirà a subhasta: futur equipament turístic?

L'immoble està situat al número 8 del carrer d'en Riudecols

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat en el plenari municipal la subhasta d'un immoble medieval del barri de la Part Alta. Una casa situada al carrer d'en Riudecols número 8 i que podria esdevenir un equipament turístic en aquesta zona de la ciutat.

El punt del ple municipal ha comptat amb el vot a favor de tots els consellers del govern, mentre que hi ha hagut 12 abstencions en aquest punt, la totalitat de l'oposició.

Durant el plenari, el conseller de Patrimoni Hermán Pinedo, ha explicat que l'edifici esmentat s'havia convertit en un problema de la Part Alta des de fa anys. Una situació que s'arrossega des d'anteriors mandats.

L'immoble en concret es troba en un mal estat i té portes i finestres tapiades des de fa temps. Un autèntic niu de problemes al qual els veïns en reclamen una solució immediata, ja que també hi ha una gran acumulació de brutícia.

Així mateix, la casa medieval situada al carrer d'en Riudecols compta amb planta baixa, dos pisos i golfes. Entre tots aquests pisos sumen 238 metres quadrats, situats en un solar que en fa 69.

Per tot plegat, s'ha portat aquest punt al plenari del consistori tarragoní. D'aquesta manera es farà una possible subhasta pública amb un preu d'inici de 56.123,67 euros, els quals aniran destinats al manteniment i millora de locals municipals.