Imatge de l'equip de la primera temporada d'Eufòria

El càsting d''Eufòria' aterra aquest dissabte al Palau de Congressos de Tarragona

TV3 busca els concursants de la segona edició del seu exitós programa

'Eufòria' va ser el gran èxit de la passada temporada de TV3, reunint setmana rere setmana milers de persones davant de la televisió per seguir les gales del 'talent show'. La primera edició del programa va desbordar les expectatives creades i va tenir el seu punt culminant amb la final celebrada el mes de juny i amb el doble concert al Palau Sant Jordi del 16 i 17 de juliol. 

Ara, la televisió pública catalana ha iniciat el càsting de cara a la segona edició del programa per trobar l'hereu o hereva de la vallenca Maria Escoda, guanyadora de la primera edició. El passat mes d'octubre es van iniciar les inscripcions per als càstings, que es van tancar el passat 16 de novembre, amb més de 2.300 inscrits a tot Catalunya, superant els 1.500 de l'any passat.

TV3 preveu que la segona temporada del programa s'emeti abans del pròxim estiu.

Càsting presencial al Palau de Congressos de Tarragona

L'equip del programa ha fet una selecció de 1.025 persones que han passat el primer tall i que ara inicien una segona fase del càsting de manera presencial. Hi haurà cinc sessions presencials que arrenquen aquest dijous a Girona i que aquest dissabte farà parada a Tarragona, concretament al Palau Firal i de Congressos de la capital tarragonina.

Segons ha explicat TV3 en un comunicat, el jurat ha valorat els qüestionaris i vídeos enviats pels aspirants i han triat el miler de finalistes que participaran en els càstings presencials, que es fan a les quatre capitals de província catalanes, dues cites a Barcelona i una a Girona, Lleida i Tarragona.

Cal recordar que en la primera edició del programa 'Eufòria' i van prendre part 16 participants.