Cavalcada Reis 2022

La cavalcada de Reis 2022 a Tarragona recupera el seu format habitual i busca participants

El pròxim dilluns 15 de novembre s'obre el termini d'inscripció pels infants

La Cavalcada de Reis 2022 a Tarragona ha recuperat la presencialitat. Un altre cop, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a recórrer els carrers de la ciutat de Tarragona per fer que els infants puguin gaudir d'una nit de Reis plena de màgia.

S'obre el termini d'inscripció

Però, com ja saben els tarragonins i tarragonines, els Reis no aniran sols. És per això que el pròxim dilluns 15 de novembre s'obre el termini d'inscripció per a tots aquells nens i nenes que vulguin acompanyar SSMM els Reis Mags d'Orient en les diferents carrosses que passaran per Tarragona la nit del 5 de gener.

Tots els infants nascuts entre els anys 2009 i 2014 tindran fins al 30 de novembre com a últim dia per a inscriure's mitjançant aquest enllaç. Per qualsevol dubte o informació referent a la inscripció, es realitzaran per correu electrònic.

Recuperació del format habitual

Posteriorment de què l'Ajuntament de Tarragona ho confirmi fa un parell de setmanes i després d'una aturada obligatòria l'any passat a causa de la pandèmia, la Cavalcada de Reis del 2022 recuperarà el format habitual, amb el recorregut tradicional i sense cap límit d'aforament.

No obstant això, a causa de les indicacions marcades pel Procicat, no es farà el repartiment de caramels, amb l'objectiu d'evitar qualsevol interacció amb el públic.