El CDR Tarragona anima a xiular a diversos polítics per Santa Tecla

'El xiulet de les festes', com s'ha batejat la campanya, ja ha generat tot tipus de reaccions a les xarxes

 

A tocar de Santa Tecla, l'actualitat política tarragonina dels últims dies s'ha convertit en un petit remolí d'emocions, polèmica i debat A les novetats sobre el cas Inipro, la negativa de l'alcalde Ballesteros a dimitir i el creixent malestar dels veïns de la Part Baixa —a més d'altres qüestions—, se suma ara una campanya del CDR Tarragona que insta a xiular diferents polítics de diversos colors durant les festes.

El 'Xiulet de les festes', la iniciativa del CDR

Amb xiulet, l'objecte com a tal —que els comitès brindaran en estands espontanis— o a través del mètode orgànic o natural, segons la destresa de cadascú, el denominat 'Xiulet de les festes', impulsat des del CDR amb cartells físics i a través de les xarxes socials, anima a increpar sonorament alguns polítics de la ciutat.

«Sempre que tinguis la sort de trobar-te algun dels membres del trio PPSC's tindràs l'oportunitat de xiular fins a quedar-te sense bufera. Això si, sempre respectant els col·lectius i entitats que organitzen els actes de les festes», pregonen des del comité republicà.

Floria parla de coacció i vol preservar la festa «dels interessos partidistes»

Les reaccions polítiques i ciutadanes, sempre a través de les xarxes, no s’han fet esperar i tothom, des de la llum de la seva pantalla, ja ha començat a dir-hi la seva. Begoña Floria ha qualificat, implícitament, aquesta campanya com a «coacció» i s’ha entretingut en una sèrie de piulades i respostes pels amants i detractors.

Ballesteros, per la seva part, manté el silenci —potser veient a venir els crits de «Ballesteros, dimissió» que ja sonaven la Santa Tecla passada— mentre Carles Castillo, diputat socialista al Parlament de Catalunya, ha qualificat 'El xiulet de les festes’ d’«asqueroso», tot convidant a la reflexió col·lectiva.

La plana major de Ciutadans dona suport a Viñuales

El taronja Rubén Viñuales, portaveu de Cs a l'ajuntament tarragoní —també objectiu dels cartells— ha parlat de «senyalar» al diferent i el líder del partit, Albert Rivera, en el dia del seu currículum mòbil, ha fet retuit amb un contundent «los totalitarios de los comandos separatistes acosan a los demòcrates de Cataluña».

En aquesta línia, Inés Arrimadas, cap de Ciutadans a Catalunya, també ha donat suport al tarragoní Viñuales i ha expressat que «cada señalamieno solo nos da más motivos para seguir defendiendo la libertad en cada rincón de Cataluña».