El president del Col·legi de Periodistes de Tarragona, Esteve Giralt, i el responsable de Comunicació de Repsol, Josep Bertran

Tarragona programa la 13a edició del cicle de conferències 'Experiència de Periodista'

Hi participaran Toni Orensanz, Anna Punsí, Manel Alias i Sandra Balsells | Se celebrarà entre el 21 de febrer i el 14 de març a l'Antiga Audiència de Tarragona

La demarcació de Tarragona organitza la tretzena edició del cicle de conferències 'Experiència de Periodista'. Un esdeveniment realitzat pel Col·legi de Periodistes, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona. 

L'objectiu del cicle de conferències que es durà a terme a Tarragona és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l'abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d'informació pública.

Enguany, després d'una aturada per la pandèmia, hi participaran quatre periodistes de renom entre el 21 de febrer i el 14 de març a l'Antiga Audiència de Tarragona, a la plaça del Pallol, 1-3, i l'entrada és lliure.

La inauguració del cicle anirà a càrrec de l'escriptor, periodista i guionista prioratí Toni Orensanz el 21 de febrer a les 19 hores. Una setmana més tard, el 28 de febrer, a la mateixa hora, serà el torn de la periodista especialitzada en successos i tribunals i del programa Crims de TV3, Anna Punsí.

El 7 de març, serà el torn de l'excorresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia, Manel Alias. El punt final del cicle el posarà, el 14 de març, la fotoperiodista Sandra Balsells, la càmera de la qual ha estat testimoni de moments claus de la història, com la Guerra dels Balcans.

El cicle de conferències 'Experiència de Periodista' ha comptat amb grans noms del panorama. Des de Xavier Grasset, Jordi Basté o Mònica Terribas fins a Laura Rosel, Danae Boronat, Antoni Bassas o Ramon Besa. 

Repsol i el Col·legi renoven el conveni

El president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt, i el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Beltran, han oficialitzat avui la reedició d'aquest compromís de col·laboració.

En concret, el cicle de conferències s'emmarca en l'acord de col·laboració que tenen totes dues parts, que consisteix en diferents accions de comunicació d'interès pels periodistes i la societat en general.

Entre d'altres, aquest acord inclou la inserció de baners publicitaris a diversos mitjans; l'organització d'una jornada de caràcter formatiu sobre temes tècnics; o el mecenatge de les categories del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer.