Unes 50 persones van recollir residus a la platja del Miracle de Tarragona amb Al Camp Residu Zero

Una cinquantena de voluntaris netegen els residus de la platja del Miracle de Tarragona

L'organització Al Camp Residu Zero, que va convocar una recollida de residus a la platja de la Punta del Miracle de Tarragona

Cada cop la societat comença a estar més conscienciada dels problemes que poden causar els plàstics i residus sobretot a les platges. Al Camp de Tarragona diverses organitzacions posen el seu granet de sorra per  lluitar contra l'acumulació de residus i organitzen jornades de recollida d'aquests elements que perjudica tant a les persones com al medi. Ahir, dissabte 3 d'agost va ser el torn de l'organització Al Camp Residu Zero, que va convocar una  recollida de residus a la platja de la Punta del Miracle de Tarragona.

Més de 50 persones netegen la platja del Miracle

Una cinquantena de persones voluntàries es van adreçar fins a aquest punt tarragoní per netejar els residus que havia acumulat. Aquesta convocatòria és la segona que realitza Al Camp Residu Zero i han continuat recollint brossa des d'on ho van deixar fa tres setmanes, en la primera recollida. Des de l'organització celebren la bona rebuda de la segona edició en aquesta zona del litoral on s'havien acumulat molts residus.

Les platges s'omplen de tota mena de residus
Les platges s'omplen de tota mena de residus | Facebook

 

Residus que embruten les platges tarragonines

En aquesta ocasió expliquen que han trobat  residus del Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials  de Tarragona, així com fils de pescar, ampolles de plàstic i de vidre, llaunes, burilles i molts altres elements. Des de l'organització es demanava que les persones voluntàries portessin guants, bosses de la brossa, gorra, protecció solar, aigua i banyador.

L'associació Not This Path neteja Altafulla

D'altra banda, a la platja d'Altafulla i amb motiu del festival musical AfterBeach, l'associació Not This Path també va  organitzar una recollida de residus en aquest punt del municipi. Una vintena de persones es van reunir durant la tarda d'ahir dissabte i després d'una xerrada informativa sobre el problema que ocasiona el plàstic al medi, van començar a recollir els residus del marge de la platja.

Equipats amb guants, bosses de brossa i sacs buits van recollir tota mena de residus, entre ells molts plàstics. Alguns banyistes es van interessar per aquesta acció i van ajudar en la tasca de recollida.