Màquines treballant en la pavimentació del carrer Pere Martell de Tarragona

Comencen les obres de pavimentació del carrer Pere Martell de Tarragona

Els treballs s'allargaran durant cinc dies i suposen una inversió de 75.102 euros

L'Ajuntament de Tarragona ha començat aquest dilluns les obres de pavimentació del carrer Pere Martell, que inclouen també i el nou carril bici. Segons ha informat el consistori, els treballs, que suposen una inversió de 75.102 euros, tindran una durada de cinc dies i suposaran la renovació total del paviment del primer tram del carrer de Pere Martell, entre plaça Imperial Tàrraco i el carrer de Ramon i Cajal. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La intervenció, a banda de renovar completament el paviment d’aquest carrer, reduirà els carrers de circulació per a vehicles de tres a dos. En aquest sentit, el conseller de Territori i Mobilitat, ha assenyalat que «hi ha un carril sempre ocupat per cotxes en doble fila, la qual cosa ens demostra que no és necessari. Per tant, mantindrem les places d’aparcament, però eliminarem un carril i aquest serà el que destinarem al carril bici».

Puig ha afegit que «està demostrat que bicicletes i patinets han de circular pels carrils adequats». La segona fas de la renovació del carrer Pere Martell està a punt de licitar-se i començarà en uns mesos. Els treballs, que comprendran el tram fins al carrer Reial, tindran una durada de dues setmanes.

Comencen les obres del carril bici educatiu 

Aquestes obres al carrer Pere Martell afectaran diverses línies de l'autobús municipal de Tarragona, en el tram comprés entre la plaça Imperial Tarraco i el carrer Ramón y Cajal. En aquest sentit, entre el 7 i l11 de juny, L5, L6, L8, L54, L41 i L42 veuran suprimides algunes parades i tindran recorreguts alternatius.

Paral·lelament, aquest dilluns també han començat les obres del carril bici educatiu, que és el que unirà el Campus Sescelades amb la plaça Imperial Tàrraco. La durada d’aquesta obra és de quatre mesos i suposarà una inversió de 463.235,14 euros.