L'Home dels Nassos es passeja per Tarragona amb el trenet de la música!

Tarragona acomiadarà l'any amb l'Home dels Nassos i el Cap d'Any Infantil

L'emblemàtic personatge visitarà enguany els barris mariners de l'Arrabassada, el Serrallo i el Port

L’Home dels Nassos tornarà a ser el gran protagonista del matí del 31 de desembre, el darrer dia de l’any, a Tarragona. Després de visitar durant els últims dos anys els barris de Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, enguany aquest emblemàtic personatge amb tants nassos com dies li queden a l’any visitarà els barris mariners, passant per l’Arrabassada, el Serrallo i el barri del Port, on celebrarà el centenari del seu rellotge.

Posteriorment, iniciarà el recorregut cap a la plaça de la Font. Allà, l'Home dels Nassos pujarà al balcó de l'Ajuntament i saludarà els infants de la ciutat amb la seva tradicional cançó. Els horaris aproximats del recorregut seran Casa de la Festa (9.45 hores), Vall de l'Arrabassada (10 hores), rellotge del Port (10.30 hores), el Serrallo (11 hores), barri del Port (11.30 hores) i plaça de la Font (12 hores).

Cap d'Any Infantil a la plaça Corsini

Aquest mateix dissabte 31 de desembre, i per segon any, Tarragona acomiadarà l’any 2022 amb el Cap d’Any Infantil a la plaça Corsini. Aquesta iniciativa de la conselleria de Comerç, amb la col·laboració de Mercats de Tarragona, vol dinamitzar la ciutat i el comerç local. En aquest sentit, des de les deu del matí hi haurà un trenet infantil a la plaça Corsini i al Mercat Central es podran comprar kits de Cap d’Any.

A les 11 hores, Marieta Voltereta dinamitzarà la festa abans de les campanades que enguany presentarà el tarragoní Eloi Fort, cantant del Quartet Mèlt. Finalment, el duet Lady Blues & The Peter Pan posarà música al final d’una festa que, a diferència de l’any passat, no tindrà cap restricció per la pandèmia.

Finalment, després d'Any Nou, els nens i nenes que ho desitgin poden lliurar la carta als Reis d’Orient al patge reial els dies 2, 3 i 4 de gener des de les 18 fins a les 20 hores al Pati del Rei Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona.