Imatge d'una concentració a la plaça de la Font

Clam a la plaça de la Font: Unes 200 persones es concentren per exigir més seguretat als barris de Tarragona

Sota el lema 'Volem una Tarragona segura', els manifestants van reclamar la creació d'una policia de barri, seguretat química i viària, i atenció mèdica digna

Unes dues-centes persones, majoritàriament veïns i veïnes dels barris de Ponent, es van concentrar ahir diumenge, 14 de març, a la plaça de la Font de Tarragona sota el lema 'Volem una Tarragona segura'. Els manifestants, precisament, van reclamar més seguretat ciutadana, amb una policia de barri, seguretat química i coordinació mitjançant el Plaseqta, atenció mèdica digna i més seguretat viària. A través la plataforma ‘Recuperemos Nuestros Barrios Tarragona’, que dona veu al moviment a través de Facebook, fins a vint-i-una entitats veïnals reclamen una ciutat de Tarragona més segura, sobretot a les zones allunyades del centre.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El representant de ‘Recuperemos Nuestros Barrios Tarragona’, Paco Fiori, va agrair «la presència de tots els assistents» a les portes de la seu consistorial. «Hem recordat a l'Ajuntament les seves obligacions i els hem deixat clares quines són les carències que vivim als nostres carrers», apuntava. Diversos representants polítics també acudir a la concentració d’ahir diumenge a la Part Alta tarragonina, com ara Rubén Viñuales (PSC), Lorena de la Fuente (Ciutadans), Isabel Lázaro (Vox) i els regidors no adscrits José Luis Calderón i Sonia Orts.