La Summertime Jazz Band actuarà a les Nits del Serrallo aquest dissabte.

Els Summertime Jazz Band, cita d'aquest dissabte a les Nits al Serrallo

Aquest serà el tercer cap de setmana que la Pèrgola del Serrallo acull un concert de música jazz

El cicle musical de les 'Nits del Serrallo' reprèn aquest cap de setmana de pont l'activitat, i ho farà, per tercer cap de setmana consecutiu, amb música jazz. Si el primer d'aquests caps de setmana actuava el tarragoní Juanjo Hernández amb la Juanjo Jazz Band i el segon ho feien els Nosotros también Jazz & Nerea, aquest dissabte 17 d'agost, a les deu de la nit, la Pèrgola del Serrallo acollirà el concert gratuït dels Summertime Jazz Band.

La banda reunirà elements dels més grans vocalistes dels anys 30 i 40, jazz clàssic i cançons populars reconstruïdes. En format de quartet, la seva vocalista i compositora, Emilie Faucher, ofereix el toc diferencial amb estils lírics polits que  reten homenatge a cantants com Judy Garland, Keely Smith i Amy Winehouse. Al seu costat, l'acompanyen els germans Compagna: Rob aporta la calor del rock al món de la guitarra jazzística, i Joe, compositor i professor de música, toca el baix de sis cordes. Per últim, Peter Elwyn, també compositor, aportarà un ritme atractiu amb la bateria.

Una activitat per analitzar el comerç del vi pel Mediterrani

El Tinglado 4, seu provisional del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, acollirà també aquest cap de setmana l'activitat teatralitzada gratuïta 'Tiberius comerciant pel Mare Nostrum',  organitzada pel MNAT i el Museu del Port. Es podrà veure en castellà el dissabte, 17 d'agost, i en català el diumenge 18 a la mateixa hora, i permetrà conèixer de primera mà com era el comerç del vi en l'època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mediterrani. 

A més de les propostes úniques dels caps de setmana, durant tot l'estiu hi ha tres exposicions en marxa a les instal·lacions portuàries: els 'Ninots' del dibuixant altafullenc Víctor Centelles,  al Tinglado 1; l'exposició de la XXI Biennal d'Art Contemporani Català i  la mostra del 'Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern',  al vestíbul del Museu del Port.