Lildami, en una imatge d'arxiu

Lildami i Blaumut, caps de cartell d'aquesta setmana al Camp de Mart de Tarragona

Els concerts a l'aire lliure, una de les grans cartes de la ciutat | Els aforaments, limitats

L'escenari obert del Camp de Mart de Tarragona tornarà a ser l'epicentre, aquesta setmana, de la música en directe i de qualitat al territori. El cicle 'Tarragona reactiva la Cultura' no s'atura i hi farà aterrar en concert dos dels grans noms propis de la música catalana actual: Lildami i Blaumut. Serà a les nits de dijous i divendres, respectivament.

Les actuacions estan previstes amb aforaments limitats, tal com mana la normativa sanitària, i es podran comprar les entrades a guixeta poc abans dels concerts, a partir de les 19.00 hores, al propi Camp de Mart. Només es podrà pagar, això sí, amb targetes i no s'acceptaran diners en efectiu. La música  estiuenca torna de dijous a dissabte.

L'escenari a l'aire lliure del Camp de Mart acomiadarà l'agost cultural de Tarragona

Dijous 27 d'agost, a partir de les 21.00 hores, obriran foc les actuacions del jove Llildami, una de les veus més populars de le'scena catalana, i els sabadellencs '31 FAM'. L'estil de la música urbana serà el gran fil conductor de l'acte.

Divendres 28, en canvi, serà el conegut grup Blaumut  qui agafi el relleu musical a les 22.00 hores per presentar el seu darrer àlbum, en companyia de l'atrevida aposta de 'Joina' i el seu rap amb ressons de música clàssica, jazz, pop o flamenc. Una altra nit de doble actuació a l'aire lliure.

I, finalment, dissabte 29 d'agost serà el torn de les Músiques de la Mediterrània  de l'orquestra BGKO, qui reinterpretarà la música tradicional de les nostres costes fins als Balcans i l'Orient Mitjà. Serà a les 22.00 hores, i a continuació actuarà l'espectacle de Biflats, una fanfàrria amb so de cobla i fins a 14 músics en escena per oferir una proposta a cavall entre la música i el teatre. El Camp de Mart tornarà a sonar amb força per acomiadar un agost de cultura de resistència a Tarragona.