Una conductora drogada provoca un accident a la Via Augusta de Tarragona

La noia, de 18 anys, ha perdut el control del vehicle quan circulava en direcció Barcelona, s'ha saltat la mitjana i ha impactat frontalment contra un cotxe

Una conductora de 18 anys que circulava sota els efectes de substàncies estupefaents ha provocat un accident aquest dissabte a la tarda a Tarragona.  La jove, nascuda a Barcelona, anava en direcció Barcelona quan ha perdut el control del seu vehicle a la rotonda de sortida de la ciutat, a la Via Augusta. El vehicle ha travessat la mitjana i ha topat frontalment contra un altre. Afortunadament no s'han hagut de lamentar ferits. La noia que acompanyava a la conductora, a més, s'estava fumant un 'porro' quan ha tingut lloc l'accident. 

Una conductora sota els efectes de les drogues provoca un accident a Tarragona

Una jove de 18 anys ha provocat un accident aquesta tarda a Tarragona. Els fets han tingut lloc a la Via Augusta de la ciutat, quan la jove ha perdut el control del vehicle. La Guàrdia Urbana s'ha desplaçat fins al lloc i ha fet el test de drogues a la jove, que ha donat positiu. A més, la seva acompanyant s'estava fumant un 'porro' en el moment de l'accident. 

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, la conductora novell circulava a una velocitat més alta de la permesa. En arribar a la rotonda, ha perdut el control i ha travessat la mitjana, moment en què ha impactat frontalment amb un altre cotxe. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques ha arribat fins al lloc, però afortunadament no hi ha hagut ferits. 

La Guàrdia Urbana ha imposat una sanció administrativa a la conductora, que previsiblement perdi el carnet de conduir. El cotxe que ha provocat l'accident ha patit diverses destrosses. 

També et pot interessar: