Imatge d'arxiu de la plaça de la Font de Tarragona, amb l'Ajuntament al fons

El Consell Municipal de Cooperació de Tarragona destinarà 480.000 euros a diferents línies de subvencions

El Consell ha celebrat recentment la seva primera sessió ordinària de l'any

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Tarragona va celebrar, el passat 4 de febrer, la seva primera sessió ordinària de l'any, amb la participació de 20 de les 24 entitats que integren el Consell. Durant la reunió es va presentar la memòria d'activitats de la Conselleria de Cooperació de l'any 2020 i es va aprovar la distribució de la partida del 0,7%.

El Consell va consensuar que els 480.000 euros que l'Ajuntament de Tarragona destina al Fons de Cooperació (0,7%) es distribuirien en diferents línies de subvencions. Així, es destinaran 384.000 euros a la Cooperació al Desenvolupament Internacional, 48.000 euros a l'Educació per al Desenvolupament  i 48.000 euros a Acció Humanitària.

D'aquesta manera, s'inicia el procediment perquè, en els pròxims mesos, surtin les convocatòries per a les diferents subvencions, a les quals poden optar les ONG que treballen en l'àmbit de la cooperació i que tenen seu a la ciutat de Tarragona. El conseller de cooperació, Hermán Pinedo, va afirmar que «és d'agrair l'assistència i participació activa de les entitats tarragonines» i així mateix «una satisfacció que estem fent bé les coses, quan podem aprovar un fons del 0,7% per a accions molt importants que s'estan duent a terme, per ajudar a fer una mica més just aquest món».