El Gegants Vells ballant a la plaça de la Font durant les Festes de Sant Magí de 2019

Convocat el concurs per trobar la imatge gràfica de les Festes de Sant Magí 2022

Les propostes, que han d'inspirar-se en el ball de gegants de la nit del 18 d'agost a la plaça de la Font, es podran presentar de l'1 al 15 de juny

La conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona convoca, un any més, el concurs per escollir la nova imatge gràfica de les Festes de Sant Magí 2022, que se celebraran del 12 al 19 d'agost. Segons ha informat el consistori en un comunicat, «les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament amb els treballs originals adjunts: el disseny del cartell, de la marca identificadora, del baner web i de la samarreta».

En aquest sentit, el termini per a la presentació de les propostes s'obrirà l'1 de juny i s'allargarà fins al 15 de juny. Segons les bases del concurs, la imatge gràfica de la festa major petita de Tarragona ha d'inspirar-se en el ball de gegant del 18 d'agost al vespre amb els gegantons Negritos, els gegants Moros i els gegants Vells de la ciutat ballant alhora a la plaça de la Font.

Segons ha explicat el consistori en un comunicat, en aquest concurs es valorarà, especialment, la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells de festa major.

Un premi de 1.200 euros per a la proposta guanyadora

La proposta que resulti seleccionada pel jurat rebrà un premi de 1.200 euros i serà aplicada durant tota la campanya de promoció de les Festes de Sant Magí 2022, que se celebraran del 12 al 19 d'agost. Els membres del jurat emetran el seu veredicte, que serà inapel·lable, abans del 23 de juny

Aquelles persones que estiguin interessades a participar en el concurs de la imatge gràfica de les Festes de Sant Magí poden consultar les bases i tots els detalls de la convocatòria clicant al següent enllaç.