Pla general de la platja del Miracle, amb alguns banyistes.

Nova actuació de Costes a les platges de Tarragona: aportació de sorra al Miracle

També es netejaran les pedres que s'han acumulat a la Platja de l'Arrabassada

El Servei de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic continuarà aquesta pròxima setmana els treballs de regeneració de les platges de la ciutat de Tarragona, segons ha informat la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona en un comunicat. Aquestes tasques ja es van iniciar fa pocs dies amb una aportació de sorra a les zones de la Platja Llarga més malmeses pels temporals.

En total, la platja tarragonina ha rebut uns 4.500 metres cúbics de sorra procedents dels excedents acumulats a les platges del municipi de Torredembarra. Un cop acabats aquests treballs, la pròxima setmana s'actuarà en la Platja del Miracle, amb l'aportació de sorra, i a la Platja de l'Arrabassada, on es netejaran les pedres que han deixat els temporals.

Es farà servir sorra de la Platja de la Comandància

Segons el comunicat de la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona, el Ministeri per a la Transició Ecològica, a través del Servei de Costes, actuarà a la Platja del Miracle entre dilluns i dimecres de la pròxima setmana. En aquest sentit, es traslladarà sorra de la Platja de la Comandància fins a la Platja del Miracle, concretament a la zona habilitada per a gossos, en la part més pròxima a la Punta del Miracle.

Es calcula que en aquesta actuació es mouran uns 5.000 metres cúbics de sorra. Durant els tres dies d'actuacions a la Platja del Miracle, hi transitaran camions que transportaran la sorra, motiu pel qual l'espai romandrà tancat entre les sis del matí i les quatre de la tarda.

Aquesta no serà l'única actuació del Servei de Costes a Tarragona durant la pròxima setmana, ja que una vegada estigui enllestit el trasllat de sorra a la Platja del Miracle es procedirà a la neteja de pedres de la Platja de l'Arrabassada, tal com havia avançat la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona fa uns dies.