Pla mitjà d'una tècnica de Creu Roja Joventut a Tarragona, entregant llibres a la mare d'un infant, el dia de Sant Jordi.

La Creu Roja obrirà un segon local a Tarragona per «apropar-se a la ciutadania»

S'ubicarà a la Part Baixa, a tocar de la plaça dels Infants | Espera estar enllestit a finals de 2020 | L'edifici de l'avinguda Andorra mantindrà les seves funcions

La Creu Roja  obrirà un nou local a la Part Baixa de Tarragona entre finals de 2020 i principis de 2021 per tal de subratllar l'accent «de proximitat» de l'entitat amb la ciutadania de la ciutat, segons han explicat fonts de la mateixa Creu Roja a Tarragona Digital. El nou espai, que s'ubicarà a la cantonada entre el carrer Smith i la plaça dels Infants, assumiria les activitats destinades a la gent gran, infància, joventut, els cursos i programes d'inclusió o les accions de voluntariat  i suport en l'àmbit social o econòmic. És a dir, les funcions més directes i que requereixen més proximitat i accessibilitat.

El fet que l'edifici original de la Creu Roja  a Tarragona —a la carretera de l'avinguda Andorra— quedi allunyat del cor de la capital ha motivat el convenciment d'obrir un segon local. De fet, l'edifici de l'avinguda Andorra seguirà assumint la resta de funcions de l'entitat a ple rendiment, i es vol entendre el segon local com un braç, una extensió, a l'espatlla de la ciutadania per tal d'apropar el servei, més que com un intercanvi de locals.

El projecte del  segon local  a Tarragona estava previst des de mesos enrere, i la situació derivada de la pandèmia  ha endarrerit el procés durant com a mínim un trimestre. La Creu Roja  esperava tenir ja disponible el nou espai de cara al segon semestre de 2020.