Captura d'un fragment d'un dels vídeos que recull la dificultat del rescat a Cala Waikiki.

La Creu Roja rescata uns banyistes en una perillosa operació a Cala Waikiki, a Tarragona

Dos adults i un menor es van refugiar a les roques després de perdre el control del seu inflable | Creu Roja del Mar va activar les motos aquàtiques situades a la platja de La Mora i la Llarga

Tarda de nervis el passat dijous, 1 d'agost, a la coneguda Cala Waikiki de Tarragona. Pels volts de la una de la tarda, Creu Roja del Mar va rebre l'avís que tres banyistes, dos adults i un menor, es trobaven refugiats a una roca, a la coneguda zona de platges de Tarragona, després d'haver perdut el control de l'inflable amb el qual gaudien d'un dia de platja. 

Fins a l'indret es van desplaçar motos aquàtiques del servei de la Creu Roja que tenen la base a les platges de la Móra així com a la Llarga. Segons testimonis del rescat, una de les víctimes, «un alemany de 40 anys», «tenia talls a les cames i símptomes de patir hipotèrmia». Tots tres banyistes van ser rescatats i atesos, posteriorment, pel personal d'una ambulància desplaçada als llocs dels fets.

Queixes per la manca de senyalització

Un usuari ha relatat a les xarxes socials com van succeir els fets del perillós rescat així com, segons el seu parer, les mancances que pateix la  Cala Waikiki que la transformen en «tota una trampa mortal». Afirma que a la Waikiki «no hi ha senyalització sobre l'estat de la mar ni tampoc servei de Salvament». 

Segons el testimoni, «les persones estaven atrapades en una roca que patia forts cops de les onades, provocant-los ferides per tot el cos».