Imatge d'alguns voluntaris a les instal·lacions de la Protectora d'Animals de Tarragona

La Protectora d'Animals de Tarragona demana ajuda per afrontar l'onada de calor

Des de l'entitat demanen a les empreses de la ciutat la cessió de pèrgoles per donar ombra als animals durant els mesos d'estiu

L'onada de calor que afecta Catalunya en els darrers dies afecta les persones, però també els animals. És el cas d'aquells que estan a la Protectora d’Animals i Plantes de Tarragona, que pateixen falta d'ombra, segons ha explicat el membre de la junta directiva de l'entitat, Josep López, a Ràdio Ciutat de Tarragona.

López ha assenyalat que les instal·lacions comptaven amb moreres que donaven ombra, però la gran majoria d'elles s'han perdut i encara no s'han plantat les noves. Això, ha deixat els gossos molt exposats als efectes del sol, que aquests darrers dies pega molt fort a casa nostra.

Això arriba també en un moment en què des de la Protectora han detectat que s'està incrementant l'arribada d'animals al centre per la proximitat de l'estiu, l'època de l'any en què hi ha més abandonaments.

Una crida a les empreses de la ciutat

Per tal de minimitzar l'impacte de la calor entre els animals que hi ha a la Protectora, Josep López ha fet una crida a les empreses de la ciutat perquè cedeixin les pèrgoles que no facin servir. Aquestes es farien servir a les instal·lacions del carrer del Sofre per aconseguir zones d'ombra.

Així mateix, López ha recordat que hi ha altres maneres de col·laborar amb la Protectora de Tarragona, sigui fent-se soci de l'entitat, fent-se 'teamer' o comprant aquells productes necessaris per al dia a dia a través de la llista d'Amazon.